HOUTbaar
website
 
 
slide 1 houtbaar slide 2 houtbaar slide 3 houtbaar slide 4 houtbaar

HOUTbaar is het antwoord van de TBI ondernemingen op de vraag naar betaalbare, circulaire woningen die op grote schaal te produceren zijn voor starters, gezinnen. Want: met een paar circulair Tiny Houses aan de rand van het bos redden we het helaas niet. Het massaal, digitaal en onder geconditioneerde omstandigheden produceren van woningen in hout: dat zet wèl zoden aan de dijk.

 

Ziedaar HOUTbaar – het nieuwste concept van TBI WOONlab voor ERA Contour, Hazenberg Bouw en de Koopans Bouwgroep, gemaakt in samenwerking met Sustainer Homes en The New Makers. HOUTbaar is lekker voor altijd en altijd: volledig remontabel en bovendien gemaakt van hout: herplantbaar, recyclebaar en een geweldige opslagplaats voor CO2. Der zijn twee HOUTbare woonvarianten beschikbaar: HOUTbaar HUIS, de ideale ‘gewone’  gezinswoning, en HOUTbaar LOFT, de hippe ‘clickable’ loftwoning met de zeer compacte footprint (35 m2). Best Tiny, inderdaad, maar Groots in z’n mogelijkheden, woonbeleving en circulariteit.

 

In samenwerking met het marketingteam HOUTbaar hebben we de hele introductie van HOUTbaar begeleid en vormgegeven: van positionering en merkstrategie tot en met website en sociale media. Superleuk, omdat samenwerken met Rudy Van Gurp, Bianca Seekles, Carolien Fortgens en Eva Baris ook echt samenwerken is, dus naast flink ‘hout hakken’ vooral ook veel lachen, leuke ideeën bedenken en enthousiasme delen. Nog evenm wachten op de prototypes. En dan weer door. Een hele fijne flow – met een hele fijne missie. Yes!